Felnőtt tartalom

A Belépéssel a elfogadod az Általános Szerződési Feltételeket, az Adatkezelési Szabályzatot és a cookie-k használatát.

Figyelem! Ez a tartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében a kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Domina szexpartner hölgyek

Domina szexpartner. Ezen az oldalon domina szexpartner hölgyeket kereshetsz. A belépéssel elfogadod, hogy elmúltál 18 éves, tehát nagykorú vagy. A belépés után minden domina profilképet megtekintheted. Nálunk minden domina hirdető felnőtt korú. 

Dominák
 
A domina egy domináns nőt jelent, aki irányítást gyakorol mások felett, leggyakrabban egy szexuális kapcsolatban vagy szerepjáték során. A dominák gyakran vesznek részt BDSM (bondage és diszciplína, dominancia és alázás, szadizmus és maszochizmus) tevékenységekben, és az ilyen kapcsolatokban az irányítás, engedelmesség és különféle szerepek vannak középpontban. A domina játékokat csak azoknak ajánljuk, akik szexuális fantáziáját megmozgatják a szex különlegesebb, esetenként fájdalmasabb része.Fontos, hogy a felek tisztában legyenek azzal, hol a határ, amit még mindenki eltűr. Érdemes kitalálni a domina játékok során egy egyedi szót, amit akkor mond ki az ember, ha azt szeretné, hogy a domináns játék véget érjen. Ha ilyenekben szívesen benne vagy, akkor a dominák oldalát neked hozták létre. Lépj be.